Life coaching

Simti ca timpul trece si nu reusesti sa gasesti o solutie buna la problema pe care deja o ignori de prea mult timp? Stii ca decizia ta ii va influenta si pe cei din jurul tau si asta pune si mai multa presiune si face ca lucrurile sa fie si mai complicate. Acesta este doar unul dintre cazurile in care clientii au apelat la serviciile de life coaching.

Daca te afli intr-un moment al vietii tale in care trebuie sa iei o decizie importanta, sau sa faci o schimbare care va influenta mai multe zone ale vietii tale, atunci coachingul este modul prin care poti face acest lucru intr-un mod echilibrat si ecologic.

Life coaching

Persoanele cu care am lucrat si au beneficiat in urma life coaching-ului, au depasit provocari legate de schimbarea mediului de lucru, adaptarea la situatii dificile pe plan profesional, schimbari majore in plan personal, sau asumarea unor noi responsabilitati. Coachingul te poate ajuta sa te adaptezi mai usor, sa dezvolti un stil nou de invatare si sa gasesti solutii eficiente in tranzitiile dificile.

…In cautarea unui coach cu care sa ma potrivesc oarecum in credinte si experienta am avut norocul sa il gasesc pe Dragos. M-a ajutat foarte mult ghidajul lui in realizarea scopurilor dorite. Dragos a fost mereu focusat pe rezultatul stabilit initial si folosindu-se de experienta strategiilor de clarificare, planificare si implementare m-a ajutat sa imi simplific drumul catre scop si de asemenea sa imi mentin o motivatie constanta. Am invatat de la Dragos cateva tehnici pe care le voi folosi mereu. Am fost si sunt impresionat de profesionalismul sau si de aceea il recomand cu drag.
Catalin