Business Coaching

Este o certitudine faptul ca atunci cand esti antreprenor te familiarizezi destul de bine cu esecul, riscurile si perioadele lungi in care muncesti mai mult decat ar trebui. Multi antreprenori accepta aceste situatii ca fiind normale si persevereaza chiar si atunci cand majoritatea celorlalti se dau batuti, aceasta fiind un fel de reteta a succesului. Daca totusi iti doresti sa fie altfel, te invit sa descoperi ce inseamna business coaching, sau mai bine spus coaching pentru antreprenori.

Business coaching

Decizii dificile, stres, incertitudine, situatii financiare la limita si necesitatea de a se adapta permanent la schimbare sunt parca elementele care completeaza imaginea omului de afaceri. Prin business coaching aceste elemente se schimba in eficienta, rezultate, claritate, echilibru si performanta.

Fie ca ai succes sau nu in afaceri, lucrul cu un coach te ajuta sa devii mai eficient, sa inveti cum sa iti creezi timp pentru tine, sa iti descoperi echilibrul intre viata personala si profesionala si sa depasesti mai usor problemele. Sportivii de performanta lucreaza permanent cu un antrenor pentru a isi imbunatati rezultatele, de ce un om de afaceri nu ar face acelasi lucru?

Ce a fost util? Faptul ca ne-am organizat mai bine in sedinte si am reusit sa dezbatem toate problemele. Ce ai invatat? Sa fiu mai organizata si sa nu pierd prea mult timp cu discutii inutile la care nu pot gasi o rezolvare pe moment. Cum v-a influentat activitatea? Angajatii sunt mai responsabili in ceea ce priveste sedinta, stiu ca la fiecare sedinta trebuie sa dezbatem niste probleme si incercam sa le depistam pe toate. Ce ai observat la ceilalti? Sunt mai implicati si s-au obisnuit cu noul model de sedinta. Ce feedback ai primit de la echipa? Sedinta este mai organizata si ne focusam numai pe problemele pe care le stabilim, nu prea ne mai abatem de la subiect. In felul acesta suntem mult mai eficienti.
Madalina R.